ВЕЛОСИПЕДСКО ДЕФИЛЕ
ВОЗИ ВЕЛОСИПЕД ЗА ПОЧИСТ СВЕТ

Се одржа завршната манифестација – еко дефиле на велосипеди со што завршија десетте Денови на екологијата во Општина Бутел.
На манифестацијата се обратија градоначалниците Велимир Смилевски и Петре Шилегов.
Градоначалникот Смилевски истакна дека…