ВО ОПШТИНА БУТЕЛ ПРЕЗЕНТИРАНИ РЕЗУЛТАТИТЕ ОД ПРОЕКТОТ ЈАКНЕЊЕ НА МУЛТИЕТНИЧКАТА СОРАБОТ

[fb_vid id=”2321336968104774″]