Skip to content

Во рамките на Меѓународниот натпревар “Mathematics without borders” учество зедо…

Во рамките на Меѓународниот натпревар “Mathematics without borders” учество зедоа преку 18 000 ученици, од 19 држави, од 5 континенти.
Учествуваа 6 ученици од ООУ Живко Брајковски од кои Андреј Алексов од седмо одделение освои бронзен медал.
Наставник Елена Апостолоска

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *