Во рамки на ликовната секција , учениците под менторство на наставникот Дритон Мифтари ја изразија својата креативност преку цртежи на ѕидовите на нашата училишна спортска сала.

24.02.2022 Grupi i artistëve nën mentorimim e ars. Driton Miftari Vendi ku kalojmë gjysmën e ditës, ku funksionojmë dhe veprojmë si në shtëpinë tonë të dytë, padyshim që duhet të mirëmbahet e dekorohet! Kështu vepruam edhe ne, bashkë me nxënësit e shkëlqyeshëm, të cilët krahëhapur e pritën idenë për t’i dhënë estetikën e duhur mureve to shkollës sonë! Së bashku jemi më të përgaditur!