Во рамки на проектот „Подготвени да ги учиме децата на соживот“, учениците од ООУ„Живко Брајковски“-Бутел,
под раководство на наставничката Верче Петрова ја оддржаа третата работилница со меѓуетнички карактер на тема : „Соживот се учи од најрана возраст и гласно против насилството“.

[fb_vid id=”1932556853550399″]