Skip to content

Во рамки на проектот: For a Better World, Renewable Energy – eTwinning Projec…

Во рамки на проектот:
For a Better World, Renewable Energy – eTwinning Project, ученикот Андреј Нацев од IX-1 изработи полнач за мобилен и струјно коло со соларни панелиод IX-1, под менторство на наставничката Верче Петрова #eTwinning

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *