Во склоп на проектот за меѓуетничка интеграција во образованието заедно со учениците и наставниците од ООУ „Ванчо Прке“- Делчево го посетивме и музејот на илузии. Бевме дел од една поинаква авантура исполнета со нереални изненадувања.