Sara Kajevikj од Проектот на УСАИД за меѓуетничка интеграција на младите во образованието, Верче Петрова и Лејла Османи, наставнички во основното училиште „Живко Брајковски“ гости во емисијата „Ја сакам Македонија“ на тема: Одбележување на Меѓународниот ден на мирот.

[fb_vid id=”1962209363846667″]