Skip to content

Група ученици со наставници, во периодот од 22 до 27.05.2022 година, заедно со у…

Група ученици со наставници, во периодот од 22 до 27.05.2022 година, заедно со ученици и наставници од Полска, Португалија и Италија, во Муртоса – Португалија ја реализираат втората мобилност од Еразмус+ проектот на тема Почитување: Одговорно однесување во образованието против насилството.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *