Денес, во нашето училиште го одбележавме пензионирањето на наставничката по математика Љуљзиме Бајрами.

Таа ја заокружува својата кариера после 40-годишна неуморна, темелна и посветена работа. По овој повод, раководството и колективот на училиштето свечано и доделија признание и честитки на наставничката Љуљзиме.
Sot,në shkollën tonë u pensionua arsimtarja Lulezime Bajrami ,arsimtarja e lëndës së matematikës .

Pas 40 vitesh punë sistematike, të palodhshme dhe të përkushtuar në arsim, arsimtarja e përmbylli karrierën e saj. Udhëheqsia e shkollës, kolegët në një manifestim të organizuar me këtë rast, i dhanë arsimtares Lulëzime lavdata dhe mirënjohje për punën që e ka bërë dhe për rezultatet që i ka arritur gjatë procesit mësimor.

Krenare me JU!
Të paçim përgjithmonë Ars. Lulëzime