ДЕНЕС ГРАДОНАЧАЛНИКОТ НА ОПШТИНА БУТЕЛ ВЕЛИМИР СМИЛЕВСКИ ИМ ДОДЕЛИ СЕРТИФИКАТИ И ПРИГОДНИ НАГРАДИ НА НАСТАВНИЦИТЕ ЗА СНИМЕНИ ЧАСОВИ ЗА ПОТРЕБИТЕ НА НАЦИОНАЛНАТА ПЛАТФОРМА ЕДУИНО ЗА УЧЕБНАТА 2019/20 ГОДИНА.
АЛЕКСАНДРА ГУЛЕВСКА АНА НИКОЛОВСКА МАГДИЦА ПЕЕВА МИРФЕТКА ЈАШАРОСКА
FATIME ALII ВЕРЧЕ ПЕТРОВА…

More

Image may contain: 1 person, standingImage may contain: 8 people, people standing, shoes, tree and outdoorImage may contain: 1 person, standing, tree, shoes, basketball court and outdoorImage may contain: one or more people, people standing, tree, sky, shoes, outdoor and natureImage may contain: one or more people, people standing, tree, sky, shoes, outdoor and nature