Драма подготвена од нашите шестоодделенци со силна порака:
Заедно сме посилни, се се решава заедно. Не треба да се оддалечуваме од групата и од тие што не сакаат вистински. Треба да си помогнеме едни на други.
Наставник Катарина Тодорческа

[fb_vid id=””]