Дритон Мифтари
Наставник по Ликовно Образование. (е-училница)

23 април е прогласен за Светски ден на книгата од страна на УНЕСКО, со цел да го промовира читањето, издаваштвото и авторските права. 23 април се слави како Светски ден на книгата уште од 1995 година.

“Книгите се наши најмоќни алатки за…

More
No photo description available.No photo description available.Image may contain: drawingNo photo description available.Image may contain: stripes and indoor