Еден училишен ден на нашите второ одделенци со почитување на протоколите за заштита под раководство на наставничката Љиљана Атанасова.

Image may contain: one or more people, people standing, child and outdoorImage may contain: one or more people, people sitting, table and indoorImage may contain: one or more people, people sitting, table and indoorImage may contain: people sitting, screen and indoorImage may contain: one or more people, people sitting, table and indoor