Skip to content

Започнуваат активностите во рамки на Центарот за фузија на идеи | MCGO

Нашите ученици Исра Османи и Вук Вукотиќ под менторство на училишниот психолог Андријана Јовановска се дел од онлине настанот за официјален почеток на активностите во рамки на Центарот за фузија на идеи, поддржан од Проектот на УСАИД за меѓуетничка интеграција на младите во образованието.

Започнуваат активностите во рамки на Центарот за фузија на идеи | MCGO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *