Skip to content

Изложба во холот на нашето училиште на дел од креативните дела од нашите учен…

Изложба во холот на нашето училиште на дел од креативните дела од нашите ученици по повод роденденот на Пипи.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *