Skip to content

Инспирирани од срамежливото сонце, учениците од 6-2 одд.часот по француски ја…

Инспирирани од срамежливото сонце, учениците од 6-2 одд.часот по француски јазик со наставничката Анета Петковска го одржаа во училишниот двор.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *