Денес е Меѓународниот ден на наставниците. Неретко се вели дека тие се пример за младите, а ако тоа е така – учениците од ОУ Живко Брајковски се среќни бидејќи ја имаат наставничката Верче Петрова. Прочитајте го нејзиното интервју и кажете ни која е најважната работа што сте ја научиле вие од…

Интервју со Верче Петрова: Учениците во училиштето растат, се развиваат и се учат на соживот | MCGO