https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2222234471155208&id=176586415720034
Ученичките Леонтина и Калија Георгиевски од нашето училиште како дел од работилницата на UNICEF „ И родителството се учи“

На работилница за глума, група деца глумеа како родителите покажуваат љубов, како охрабруваат и како дисциплинираат. Погледнете и споделете. #ИРодителствотоСеУчи
Delegation of the European Union, Skopje Влада на Република Македонија Министерство за труд и социјална политика Министерство за…

More[fb_vid id=”350023702228422″]