Skip to content

Мерки и препораки за заштита и превенција од КОВИД-19

https://vlada.mk/covid19

Мерки и препораки за заштита и превенција од КОВИД-19

Брзи линкови Што е КОВИД-19? Кои се симптомите на заболувањето со КОВИД-19? Како да се заштитите од заболувањето со КОВИД-19? Што доколку се сомневате дека сте заболени ….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *