Skip to content

МЕЃУЕТНИЧКА ИНТЕГРАЦИЈА НА МЛАДИТЕ ВО ОБРАЗОВАНИЕТО…

МЕЃУЕТНИЧКА ИНТЕГРАЦИЈА НА МЛАДИТЕ ВО ОБРАЗОВАНИЕТО

Денес,во рамките на проектот на УСАИД за меѓуетничка интеграција на младите во образованието,беше остварена посета од висока делегација на УСАИД,предводена од г-динот Дејвид Браун,Деск-офицер за Македонија,УСАИД Вашингтон.
Станува збор за…
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *