https://javnaadministracija.mk/mon-besplatni-digitalni-platformi-ap/

МОН: Бесплатни дигитални платформи, апликации и содржини за учење – Дома

Една од мерките кои ги усвои Владата на Република Северна Македонија за заштита на јавното здравје во услови на брзо ширење на коронавирусот е привремен прекин на ….