На градските натпревари во одбојка за учебна 2021/22 година нашето училиште го освои 3-то место, на ниво на Град Скопје во конкуренција на 80 основни училишта од 10 Општини. Одговорните наставници Муамер Абдула и Фатон Ганиу изразуваат благодарност до раководството на училиштето, колегите и родителите за поддршката низ целиот натпреварувачки процес. На нашите ученици им посакуваме понатамошни успеси.
Edhe këtë vit shkollorë 2021/22 në nivel të Qytetit të Shkupit pas mbarimit të garave në Volejboll. Në nivel të ligës shkollore pranë Qytetit të Shkupit ku pjesmarrës ishin 10 Komuna dhe 80 shkolla fillore, ku shkolla jonë arriti të zë vendin e 3-të🥉.
Falenderojmë udhëheqsinë e shkollës,kolegët dhe prindërit për përkrahjen dhe mbeshtetjen gjatë pjesmarrjes në gara.
Ndërsa nxënësve tanë ne ju dëshirojmë suksese të mëtutjeshme.
prof. Muamer Abdulla Faton Ganiu