Skip to content

На двонеделниот едукативен семинар во Севр-Париз, Франција, наставничката по фра…

На двонеделниот едукативен семинар во Севр-Париз, Франција, наставничката по француски јазик од ООУ “Живко Брајковски” следеше обука на тема – “Креативноста и иновативноста го отвораат светот” Таа се претстави со примери и добра пракса од нашето училиште, со кои предизвика голем интерес кај…

More


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *