Skip to content

На ден 15.09.2020 во ООУ„Живко Брајковски“ се одржа првата работилница со меѓует…

На ден 15.09.2020 во ООУ„Живко Брајковски“ се одржа првата работилница со меѓуетнички карактер од активностите во рамки на секциите, Математичка секција – Математиката – нејзиното шаренило и нејзината сестрана примена – Учење преку игра, од проектот „Јакнење на мултиетничка соработка во општините“,…

More

Image may contain: one or more people, people sitting, shoes and childImage may contain: 2 people, outdoorImage may contain: 1 person, sitting and outdoorImage may contain: one or more people, people sitting, table, shoes and outdoorImage may contain: one or more people, people sitting, child and outdoor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *