На ден 17.09.2020 во ООУ„Живко Брајковски“ се одржа втората работилница од активностите во рамки на секциите, Математичка секција – Математиката – нејзиното шаренило и нејзината сестрана примена – Учење преку игра, од проектот „Јакнење на мултиетничка соработка во општините“, имплементиран од страна…

More

Image may contain: outdoorImage may contain: one or more people, people sitting, shoes and childImage may contain: one or more people, people sitting, table and outdoorImage may contain: outdoorImage may contain: one or more people, shoes and outdoor