На државното првенство во Кикбокс во категорија кадети ученикот од II-5 одд. Јасин Шаќири го освои првото место. Му посакуваме понатамошни успеси.
Jasin Shakiri, nxenes i klases II-5 , ne garat shteterore te kikboksit morri vendin e parë, duke u shperblyer me medajle te artë dhe diplomë
Oddelenski nastavnik: Shpetime Aliji