На регионалниот онлајн натпревар по ПРИРОДНИ НАУКИ нашите ученици го постигнаа следниов резулрат:

Стефанија Колевска,трета награда
Максим Конески ,трета награда
Сара Утковска,учество

ментор:Силвана Урџанис

Честитки и уште поголеми успеси во иднина!!