На 1, 2 и 3 јуни се одржаа вебинари во рамките на “Nobody Less” заедница на наставници за промовирање на подзаборавените воспитни вредности на нашето глобално општество наспроти актуелниот материјализам. На истите беа презентирани и активностите на ООУ Живко Брајковски- Бутел како амбасадор училиште…

More