Skip to content

На 18.02. 2022 година во Маврово се одржа државното првенство во скијање за ос…

На 18.02. 2022 година во Маврово се одржа државното првенство во скијање за основни и средни училишта. Ема Ѓорѓиевска, нашата ученичка во V- то одделение го освои третото место. Одделенски наставник Лилјана Стојановска
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *