Skip to content

На 21.02.2020, во ОУ “Дане Крапчев”, се одржа регионалниот натпревар по француск…

На 21.02.2020, во ОУ “Дане Крапчев”, се одржа регионалниот натпревар по француски јазик за осмо и за девето одделение , каде што успешно се претставија и нашите ученици Ема Софрониевска – IX-2 , Мина Хуибнер- VIII-1 и Амар Грбовиќ- VIII-2 . Честитки!
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *