Новогодишна програма Општина Бутел во новогодишно руво светна, насекаде се слуша смеа и песна. Нашите ученици успешно се претставија на овогодинешниот хепенинг по повод “Нова година “, што го организираше општина Бутел. Благодарност до сите ученици, наставници и соработници што дадоа придонес за оваа наша “Новогодишна сказна ” 😊