Одбележување на 1-ви Декември-Светски ден за борба против СИДАТА
Shënimi i 1 Dhjetorit , Dita botërore e luftës kundër Sidës
Ученици: Ива Доцевска,Јована Балуловска,Тео Мировски,Isra Osmani,Olta Dalipi,Lina Idrizi
Наставници: Силвана Урџанис и Nazmije Bela

[fb_vid id=”1932862716853146″]