Одиме на државен натпревар по природни науки!
Ученикот Иван Христов од VI-2 одд , на регионалниот натпревар по природни науки освои 2 награда, со што се квалификуваше за државниот натпревар, кој ќе се одржи на Природно-математичкиот факултет на 11.05.2019. Честитки до ученикот и менторот и голем успех и на државен!