Skip to content

Основното училиште “Живко Брајковски” го прослави својот патронен празник ….

Основното училиште “Живко Брајковски” го прослави својот патронен празник .
Патрониот ден го обележаа со повеќе интересни перформанси , претстави инспирирани од секојдневието, модерни танци и забава, при што се отслика, мултикултурата и инклузивноста во рамките на училиштето.
Честитки за учениците и…
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *