Погледнете како повеќе од 100 ученици заедно го прославија Меѓународниот ден на мирот на 21 септември, 2018 година, како дел од активностите на Проектот на USAID Macedonia за меѓуетничка интеграција на младите во образованието.

[fb_vid id=”303120223822612″]