Skip to content

По повод светскиот празник 8 март Меѓународен ден на жената учениците од V-3 о…

По повод светскиот празник 8 март Меѓународен ден на жената учениците од V-3 одделение со наставничката Неаљ Фејзулаху изработија заедничка честитка. 8 март е ден кога се одбележува борбата на жените за економска, политичка и социјална рамноправност со мажите.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *