Skip to content

Промоција на Европски проект Просоцијални вредности во…

Промоција на Европски проект Просоцијални вредности во
ОУ Живко Брајковски – Бутел, Скопје
Работилница во рамките на проектот Prosocial Learn – Просоцијално учење – учење со емпатија.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *