Работилници “ПОДГОТВЕНИ ДА ГИ УЧИМЕ ДЕЦАТА НА СОЖИВОТ” и “КОГА ЌЕ ПОРАСНАМ САКАМ ДА БИДАМ” – ООУ Живко Брајковски – Бутел поддржано од CIVICA MOBILITAS