Обука за работа на платформата етвининг,водена од еТвининг амбасадорката Марија Варсамис-Симоновска,на која активно учествуваа 19 наставници од нашето училиште!

РАБОТНА СРЕДБА ЗА ЕТВИНИНГ – Национална Агенција