https://www.slobodenpecat.mk/raspored-na-lekcziite-za-utre-vo-ramki-na-proektot-tv-uchilnicza/?fbclid=IwAR0Ie6TFn7PDtspgKljnkfRRSDUigAU7_kdPFKHKjmeA10IQwXqES5SsSVo

Распоред на лекциите за утре во рамки на проектот ТВ училница – Слободен печат

Министерот за образование и наука, Арбер Адеми ги известува учениците за распоредот на лекциите за утре кои ќе се оддржат во рамките на проектот ТВ – УЧИЛНИЦА! Утре…