САЕМ НА МАШИНСКАТА И ЕНЕРГЕТСКАТА ИНДУСТРИЈА
Посета на првиот училишен изложбен саем на машинска и енергетска индустрија од страна на учениците од ООУ „Живко Брајковски“- Бутел