Skip to content

Свечаност по повод 16 години постоење на општина Бутел. По тој повод „Цветнат…

Свечаност по повод 16 години постоење на општина Бутел. По тој повод „Цветната Мироносна Штафета“ преку која во сите основни училишта и градинката се пренесуваа пораките за соживот, здравје, љубов, мир, благосостојба и храна за сите беше предадена на градоначалникот г-дин Велимир Смилевски. Посебно сме горди што својот пат низ општина Бутел го започна токму од нашето училиште.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *