Свечен прием на првачињата за учебната 2019/20 година! Новите првачиња беа пречекани со свечена приредба подготвена од ученици од петто одделение. На приредбата присуствуваше и се обрати градоначалникот на опшина Бутел, г-н Велимир Смилевски кој им подари пригодни подароци им посака среќен почеток!