https://sdk.mk/index.php/makedonija/se-otvori-linija-i-za-psiholoshka-pomosh-na-osnovtsi-i-srednoshkoltsi/?fbclid=IwAR2-yXnmERTVMRgJWqYrU1k1a1yB5aChPmA4bhlI2_yQsT-1u0vk7dz8MmM#.XnysNLiy0Bs.facebook
(е-училница)

СЕ ОТВОРИ ЛИНИЈА И ЗА ПСИХОЛОШКА ПОМОШ НА ОСНОВЦИ И СРЕДНОШКОЛЦИ – Сакам Да Кажам

Во соработка со Министерството за здравство и со Универзитетската клиника за психијатрија, УНИЦЕФ денеска отвори две нови телефонски линии за …