Skip to content

Следете нè утре во 09:30 часот на ТВ Сител и видете како повеќе од стотина учени…

Следете нè утре во 09:30 часот на ТВ Сител и видете како повеќе од стотина ученици од Бутел го прославија Меѓународниот ден на мирот. Гости во утринската емисија ќе бидат Sara Kajevikj од Проектот на УСАИД за меѓуетничка интеграција на младите во образованието, како и Верче Петрова и Lejla Osmani,…


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *