Skip to content

Со почитување на мерките за заштита и спречување на ширење на корона вирусот п…

Со почитување на мерките за заштита и спречување на ширење на корона вирусот претставници од нашето училиште земаа учество на манифестацијата „Чествувањето за Никола Јонков Вапцаров“, по повод 111 годишнината од неговото раѓање. Настанот беше збогатен со настапот на групата на виолиниската Пламенка Трајковска.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *