Skip to content

СРЕЌНА НОВА 2021 ГОДИНА IV-2 одд. – наставник Ленче Неделковска Компјутерски…

СРЕЌНА НОВА 2021 ГОДИНА
IV-2 одд. – наставник Ленче Неделковска
Компјутерски вештини
Со една и единствена желба,, Да заврши Корона и повторно да се гушкаме, другаруваме во училиште, на игралиште, во парк, на родендени… ”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *