Skip to content

Успешно заврши Европската Недела на Спорт , каде што нашите ученици учествуваа …

Успешно заврши Европската Недела на Спорт , каде што нашите ученици учествуваа во спортските активности и на крај се наградивме со медали. #BEACTIVE

Përfundoi me sukses Java Europiane e Sportit ,ku nxënënësit e shkollës tonë morën pjesë nëpër aktivitete sportive dhe në fund u shërblyem me medalje . #BEACTIVE

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *