Учениците од V-2одд со наставничката Љиљана Атанасова учествуваа на фестивал „Од децата за децата со попреченост во развојот“.
Со голема љубов појдовме, со уште поголема љубов си заминавме.
Чест ни беше да учествуваме и да се дружиме со сите присутни деца и со Дедо Мраз.
Среќна Нова година на сите деца во светот!
Сите сме исти, на сите љубов ни треба!